12-04-2019

Kaarten voor deze populaire kindervakantieweek zijn weer te bestellen via de website van het bouwdorp: www.veghel-in-hout.n
De online verkoop van kaarten start op 6 mei en duurt tot en met 19 mei. Er kunnen 800 kinderen veilig een hut bouwen in het park. Een bouwdorpkaart kost dit jaar 17.50 euro per stuk. Kinderen mogen met zo'n kaart een hut bouwen met een groepje kinderen, meedoen aan allerlei activiteiten en krijgen iedere dag wat te eten en te drinken.

Het hoogtepunt is natuurlijk het slapen in je eigen hut in de nacht van donderdag 15 augustus op vrijdag 16 augustus. Net als vorig jaar worden de pallets weer keurig in stapels in het park neergezet, zodat kinderen geen pallets meer hoeven te sjouwen. De kinderen mogen kiezen wat ze willen gaan doen. De kinderen bepalen zelf met wie ze willen gaan bouwen en ze mogen zelf weten aan welke activiteiten ze willen deelnemen. Iedereen is welkom om gedurende deze week het bouwdorp te bezoeken.

Vrijwilligers gezocht
Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig om het bouwdorp tot een succes te maken. Iedereen kan bij ons vrijwilliger worden. Via de site van het bouwdorp kun je je aanmelden, zelfs voor een halve dag. Jongelui in de leeftijd van 14 tot en met 17 jaar kunnen hun maatschappelijke stage doen in de week van 12 tot en met 16 augustus. Meld je aan !