aanmeldknopWij verwelkomen graag nieuwe leerlingen!

Gedurende het gehele jaar is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek. Begin februari vinden over het algemeen de officiële aanmelddagen plaats voor het daarop volgende schooljaar. Voor schooljaar 2018/2019 zijn de aanmelddagen op 5 en 6 februari 2018.

Basisschool Bernadette is onderdeel van Skipov basisonderwijs, dat bestaat in totaal uit 14 basisscholen waarvan 1 school voor speciaal basisonderwijs. Klik hier voor een kort en informatief promotiefilmpje van onze school! 

Voor het schooljaar 2018/2019 is de open inloopochtend op woensdag 31 januari van 09.00-12.00 uur. U krijgt een rondleiding en onder het genot van een kopje koffie kunt u uw vragen stellen. De aanmelddagen zijn op 5 en 6 februari 2018.

Alle Skipov scholen zijn gevestigd in de gemeente Meierijstad: 7 scholen in de kern van Veghel en 7 scholen in de daarom heen liggende dorpen Eerde, Zijtaart, Boerdonk, Keldonk, Mariaheide en Erp. Wat Skipov basisonderwijs drijft is de passie voor leren en samenwerking. Onze scholen hebben een eigen gezicht, een eigen karakter, maar staan niet op zichzelf. Ze zijn onderdeel van een groter geheel. Vanuit deze gezamenlijkheid ontwikkelen en delen we kennis, creëren we meerwaarde en maken we elkaar sterk!