aanmeldknop

Wij verwelkomen graag nieuwe leerlingen! De open inloopochtend is op woensdag 30 januari 2019 van 09.00-12.00 uur.

 

Gedurende het gehele jaar is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek. Begin februari vinden over het algemeen de officiële aanmelddagen plaats voor het daarop volgende schooljaar. Voor schooljaar 2019/2020 zijn de aanmelddagen op 4 en 5 februari 2019.

 

Basisschool Bernadette is onderdeel van Skipov basisonderwijs, deze stichting bestaat in totaal uit 14 basisscholen waarvan 1 school voor speciaal basisonderwijs. Klik hier voor een kort en informatief promotiefilmpje van onze school! 

 

De open inloopochtend op woensdag 30 januari 2019 van 09.00-12.00 uur. U krijgt een rondleiding en onder het genot van een kopje koffie kunt u uw vragen stellen. De aanmelddagen zijn op 4 en 5 februari 2019.

Alle Skipov scholen zijn gevestigd in de gemeente Meierijstad: 7 scholen in de kern van Veghel en 7 scholen in de daarom heen liggende dorpen Eerde, Zijtaart, Boerdonk, Keldonk, Mariaheide en Erp. Wat Skipov basisonderwijs drijft is de passie voor leren en samenwerking. Onze scholen hebben een eigen gezicht, een eigen karakter, maar staan niet op zichzelf. Ze zijn onderdeel van een groter geheel. Vanuit deze gezamenlijkheid ontwikkelen en delen we kennis, creëren we meerwaarde en maken we elkaar sterk!